Let op: u ziet alleen een deel van de provincie Flevoland en omstreken. Daarbuiten is de demoviewer niet beschikbaar.
Error: De kaartviewer kan niet getoond worden.

 

Voor enkele kaarten van GeodanMaps geldt dat u aan bronvermelding moet doen wanneer u deze kaarten in een applicatie gebruikt (“attribution”). Hieronder staat vermeld voor welke kaarten dat geldt en wat u moet doen:

Streets
Voor alle kaarten die u aanroept via https://services.geodan.nl/data/geodan/gws/nld/streets geldt dat u de term © OpenStreetMap Contributors dient te vermelden. Bijvoorbeeld rechtsonderin het kaartbeeld zoals te zien is in de Demoviewer op deze website (zie de knop bovenaan deze pagina).
© OpenStreetMap Contributors moet klikbaar zijn en verwijzen naar de volgende URL: https://opendatacommons.org/licenses/odbl/1.0/

Streets World
Voor alle kaarten die u aanroept via https://services.geodan.nl/data/geodan/gws/world/streets geldt dat u de term © CARTO © OpenStreetMap Contributors dient te vermelden. Bijvoorbeeld rechtsonderin het kaartbeeld zoals te zien is in de Demoviewer op deze website (zie de knop bovenaan deze pagina).
© CARTO moet klikbaar zijn en verwijzen naar de volgende URL: https://carto.com
© OpenStreetMap Contributors moet klikbaar zijn en verwijzen naar de volgende URL: https://opendatacommons.org/licenses/odbl/1.0/

GeodanMaps maakt tevens gebruik van Open Source Software. Hieronder vindt u een overzicht van de betreffende licenties.