02-November
Routeren van en naar POI’s

Wanneer u de ‘Routeren’- en ‘Routeren met meerdere locaties’-tools gebruikt in de GeodanMaps Viewer of in een andere applicatie die Geodan voor u beheert, bent u gewend om de start-, tussen- en eindlocaties te selecteren door de bijbehorende adressen hiervan op te zoeken óf door met uw muis in de kaart te klikken. Vanaf heden hebben we hier een derde mogelijkheid aan toegevoegd, namelijk door de bijbehorende ‘Point Of Interest’ (POI) te selecteren. Reist u bijvoorbeeld van het kantoor van Geodan in Amsterdam naar het Klic-App-kantoor in Nieuwegein, dan kunt u nu direct deze locaties intypen en hoeft u de bijbehorende adressen niet eerst apart op te zoeken.

Deze nieuwe functionaliteit staat standaard toegevoegd aan uw applicatie indien u de genoemde routeer-tools gebruikt, u of uw beheerder hoeft hier niets voor te doen.