30-March
Aankondiging onderhoud: 2 april

Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen zal er in de maand maart (2021) een aantal momenten zijn waarop wij onderhoud plegen aan ons platform. Op sommige van deze momenten merkt u daar niets van en op sommige momenten betekent het dat u een deel van de diensten even niet kunt gebruiken. Hieronder vindt u meer informatie over één van deze onderhoudsmomenten:

Wanneer
2 april 2021

Wat
Migratie gateway en gebruikersdatabase

Waarom
Onderdeel van groot onderhoud maart 2021.

Gevolgen
De gateway is de toegangspoort tot GeodanMaps. De gebruikersdatabase bevat alle accounts waarmee ingelogd wordt op bijvoorbeeld de GeodanMaps Viewer of uw maatwerk-viewer. U kunt blijven inloggen en uw applicatie blijven gebruiken. U kunt echter tijdelijk geen nieuw account aanmaken en tijdelijk uw wachtwoord niet wijzigen, zie hieronder. In de Geoadmin zult u een foutmelding krijgen als u de pagina “Organisatie” of “Gebruikers” opent. Als het onderhoud is afgerond zult u opnieuw moeten inloggen bij GeodanMaps.

Verwachte duur van de hinder
4 uur.