30-March
Aankondiging onderhoud: 1 – 2 april 2021

Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen zal er in de maand maart (2021) een aantal momenten zijn waarop wij onderhoud plegen aan ons platform. Op sommige van deze momenten merkt u daar niets van en op sommige momenten betekent het dat u een deel van de diensten even niet kunt gebruiken. Hieronder vindt u meer informatie over één van deze onderhoudsmomenten:

Wanneer
1 – 2 april 2021

Wat
Migratie van generieke GeodanMaps-kaarten en Geosearch

Waarom
Onderdeel van groot onderhoud maart 2021.

Gevolgen
Vanuit GeodanMaps kunt u generieke kaarten gebruiken zoals de Stratenkaart, Topokaart, Postcodekaart en Gemeentekaart. Daarnaast kunt u via Geosearch zoeken op generieke locaties, zoals adressen, postcodes, gemeentes. De verwachting is dat u deze kaarten en Geosearch zonder problemen kunt blijven gebruiken.

Verwachte duur van de hinder
0 minuten.