24-March
Aankondiging onderhoud: 25 en 26 maart

Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen zal er in de maand maart (2021) een aantal momenten zijn waarop wij onderhoud plegen aan ons platform. Op sommige van deze momenten merkt u daar niets van en op sommige momenten betekent het dat u een deel van de diensten even niet kunt gebruiken. Hieronder vindt u meer informatie over één van deze onderhoudsmomenten:

Wanneer
25 maart 2021 16:00 – 26 maart 2021 16:00

Wat
Migratie ‘Mijn data’

Waarom
Onderdeel van groot onderhoud maart 2021.

Gevolgen
In de Geoadmin kunt op de pagina Kaartcollecties via ‘Mijn data’ uw eigen data uploaden en stijlen. Bestaande data en stijlen kunt u zonder problemen blijven gebruiken in uw applicatie. Het uploaden van nieuwe data en aanmaken van nieuwe stijlen is tijdelijk niet beschikbaar.

Verwachte duur van de hinder
24 uur