08-March
Aankondiging onderhoud: 12 maart

Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen zal er in de maand maart (2021) een aantal momenten zijn waarop wij onderhoud plegen aan ons platform. Op sommige van deze momenten merkt u daar niets van en op sommige momenten betekent het dat u een deel van de diensten even niet kunt gebruiken. Hieronder vindt u meer informatie over één van deze onderhoudsmomenten:

Wanneer
12 maart 2021

Wat
Migratie Documenter

Waarom
Onderdeel van groot onderhoud maart 2021.

Gevolgen
De Documenter is de plek waar alle configuraties van uw organisatie staan. Denk aan de viewerconfiguraties die u vanuit de Geoadmin beheert of een print-template die Geodan voor u heeft aangemaakt. De verwachting is dat u niets van dit onderhoud merkt. U kunt de diensten blijven gebruiken zoals u gewend bent. Hooguit zult u 24 uur een iets mindere ‘performance’ ervaren als u bijvoorbeeld de lijst met viewers opvraagt.

Verwachte duur van de hinder
0 minuten.