26-February
Aankondiging: nieuwe versie GeodanMaps Viewer

Verbeterde ondersteuning op mobiele apparaten

Op 11 maart 2021 wordt de nieuwste versie van de GeodanMaps Viewer uitgerold. Deze versie zal automatisch voor u beschikbaar zijn onder de vertrouwde URL: https://services.geodan.nl/viewer

In deze nieuwe versie is de volgende functionaliteit toegevoegd:

  • – Verbeterde ondersteuning op mobiele apparaten.
  • – Meten van oppervlaktes.
  • – Printen van legenda’s (indien geconfigureerd).
  • – Een frisse nieuwe stijl.

Bovengenoemde opties zijn direct beschikbaar, behalve het printen van legenda’s; daarvoor moet eerst een configuratie voor u worden aangemaakt. Neem bij interesse contact op met Geodan via helpdesk@geodan.nl.

U zult merken dat niet alle tools die op de desktopversie beschikbaar zijn op uw mobiele apparaat te gebruiken zijn. Dit zijn tools die op een mobiel niet goed tot hun recht komen. Mocht u toch één van de ontbrekende tools willen gebruiken op uw mobiel, dan kunt u via de instellingen van uw browser de desktopvariant van de Viewer kiezen*. Bij het bekijken van de GeodanMaps Viewer op uw mobiel adviseren wij de ‘portrait’ modus van uw apparaat.

Gebruikt u niet de GeodanMaps Viewer zelf, maar zijn sommige tools ervan geïntegreerd in uw eigen applicatie? Dan zijn de nieuwe versies hiervan ook voor u beschikbaar. Neem hiervoor contact op met helpdesk@geodan.nl of met uw eigen Service Manager.

* Merk op dat dit op iPhone-apparaten niet altijd werkt.