16-March
GeodanMaps Streets-kaart geüpdatet

De Streets-kaart van GeodanMaps is geüpdatet. Hier zit de meest recente informatie van OpenStreetMap in verwerkt (februari 2020). Daarnaast hebben we ruiterpaden, mountainbike-paden, kleine wandelpaden en racecircuits toegevoegd. Zo is het circuit van Zandvoort nu zichtbaar in uw kaart, zie de afbeelding hieronder. Het is nog de vraag of Max Verstappen en zijn collega’s dit jaar op het circuit zullen rijden, maar de Streets-kaart is er in ieder geval op voorbereid.

Maakte u al gebruik van de Streets-kaart in uw applicatie? Dan hoeft u niets te doen, u zult automatisch de nieuwe versie zien. Gebruikte u de kaart nog niet, dan kunt u in de Demoviewer op http://geodanmaps.nl/ voor de provincie Flevoland en omstreken een kijkje nemen. De kaart is door uw beheerder gemakkelijk aan uw GeodanMaps Viewer toe te voegen via de Achtergrondlagen-kaartcollectie. Wilt u de Streets-kaart in een andere applicatie gebruiken dan kunt u op http://geodanmaps.nl/ontwikkelaars/mapservices/ de juiste URL vinden.