06-September
update
Nieuwe luchtfoto’s beschikbaar

De luchtfoto’s die in 2018 zijn gevlogen zijn per heden beschikbaar in GeodanMaps. Deze foto’s hebben de vorige versie vervangen en zijn daarom direct zichtbaar in uw viewer of applicatie als u de luchtfoto’s hierin had ontsloten.

Bij de vorige update lieten we u onder andere de ontwikkeling van de Markerwadden zien. U ziet hieronder dat deze inmiddels nog verder zijn ontwikkeld:

Markerwadden 2016:

Markerwadden 2017:

Markerwadden 2018:

Net als vorig jaar zijn de luchtfoto’s van het jaar hiervoor ook nog beschikbaar. In de API-documentatie (zie hierboven in het menu onder ‘ontwikkelaars’) komen onder Map Services > Imagery de lagen aerial_2016, aerial_2017 en aerial voor. Ook als u gebruik maakt van de GeodanMaps Viewer treft uw beheerder deze 3 verschillende luchtfoto-versies aan in de ‘Achtergrondlagen’-kaartcollectie.

We wensen u veel plezier met de nieuwe luchtfoto’s!