22-January
Release
Nieuwe gebruikers automatisch toegang geven tot uw organisatie

Vanaf heden is het mogelijk een gebruiker automatisch toegang te geven tot de applicaties en diensten van uw organisatie, indien een gebruiker zich namens uw organisatie registreert bij GeodanMaps.

Na het aanmaken van een GeodanMaps-account door een gebruiker, dient dit account te worden geactiveerd door de GeodanMaps-beheerder van uw organisatie. Dit kan de beheerder handmatig uitvoeren of ervoor kiezen om dit automatisch te laten uitvoeren. Deze laatste optie heeft als voordeel dat een nieuwe gebruiker direct aan de slag kan, zonder tussenkomst van een beheerder. Geodan kan eenmalig voor uw organisatie instellen dat nieuwe gebruikers zonder tussenkomst van een beheerder automatisch toegang hebben tot die applicatie.

De GeodanMaps-beheerder van uw organisatie kan in de beheeromgeving bekijken hoe dit is ingesteld. Op het tabblad Gebruikers kan hij zien of deze optie uit of aan staat. Mocht u deze instelling voor uw organisatie gewijzigd willen hebben, dan kan de beheerder van een organisatie een verzoek hiervoor indienen via helpdesk@geodan.nl.