14-September
Release
Stratenkaart van de wereld nu beschikbaar

Vanaf vandaag kunt u via GeodanMaps een stratenkaart van de gehele wereld bevragen. Deze is beschikbaar naast de bestaande stratenkaart van Nederland. De nieuwe stratenkaart is er in drie verschillende smaken, zoals u dat van de Topokaart van Nederland ook kent:

Kleur (Streets):

Grijstinten (Streets grey):

Donker (Streets dark):

Om toegang te krijgen tot de kaarten dient u een servicekey in uw aanroep te gebruiken. Gebruikt u voor andere GeodanMaps-diensten ook al een servicekey? Dan kunt u deze ook voor de nieuwe wereldkaarten gebruiken. Wel moeten we uw servicekey nog even (kosteloos) koppelen aan de nieuwe kaart. Wilt u dat we dit voor u regelen, stuurt u dan even een e-mail naar helpdesk@geodan.nl. Zodra de kaart aan uw servicekey gekoppeld is, kunt u gebruik maken van de kaartdiensten onder dezelfde voorwaarden als de andere kaartdiensten.

Bent u een gebruiker van de GeodanMaps Viewer? Dan kunt u uw beheerder vragen om via de GeoAdmin een wereldviewer aan te maken. De 3 genoemde smaken worden dan automatisch toegevoegd aan de viewer. Wilt u de kaarten in een andere applicatie bekijken? Dan kunt u op http://geodanmaps.nl/ontwikkelaars/mapservicesworld bekijken welke URL u kunt gebruiken.

We wensen u heel veel plezier met de nieuwe stratenkaart!