05-July
update
Nieuwe achtergrondkaart: Topo Dark

Er is sinds vandaag binnen GeodanMaps een nieuwe achtergrondkaart beschikbaar: Topo Dark. Dit is dezelfde kaart als Topo, maar dan – net als Topo Grey – met een andere stijl. Zoals de naam suggereert is dit de donkerste van de drie varianten. Een kaart die als achtergrondkaart goed uit de verf komt bij diverse thematische kaarten, zoals het weergeven van routes met verschillende kleuren.

De Topo Dark-achtergrondkaart is direct voor u beschikbaar. Deze is uit te proberen via onze API-documentatie (met uw servicekey) of te bekijken in de GeodanMaps Viewer. Klikt u hierboven op ‘Demoviewer’ en kies links – onder ‘Kaartlagen’ > Achtergrondlagen – voor ‘Topo (donker)’.

Wilt u de nieuwe kaart binnen uw eigen GeodanMaps Viewer bekijken? Dan dient uw beheerder deze toe te voegen. Dat kan vanuit de GeoAdmin via de Kaartcollectie ‘Achtergrondlagen’. Daar is de kaart zichtbaar als ‘Topographic Basemap Dark’.

Voor Topo Dark geldt dezelfde creditprijs als Topo en Topo Grey (0,02 credit per tile-, 1 credit per WMS- en 2 credits per WFS-verzoek).

We wensen u veel plezier met deze nieuwe kaart!