09-April
update
GeoAdmin: gebruikers filteren en verwijderen

 

We hebben vandaag een nieuwe versie van de GeoAdmin uitgerold. In deze nieuwe versie van de GeodanMaps-beheeromgeving is het mogelijk om te filteren op gebruikers en om deze indien nodig te verwijderen.

Filteren op naam
Als u op zoek bent naar een bepaalde gebruiker kunt u vanaf heden een speciaal hiervoor bedoeld zoekveld gebruiken. Tijdens het typen in dit zoekveld wordt de lijst met gebruikers kleiner, tot u het gewenste resultaat overhoudt. Zoeken gebeurt op basis van de voor- of achternaam van de gebruiker.

Filteren op status
Naast het filteren op naam is het nu ook mogelijk om te filteren op de status van een gebruiker. Weet u bijvoorbeeld dat de afgelopen week een aantal gebruikers van uw organisatie zich heeft aangemeld en wilt u in één oogopslag zien wie dit zijn, kiest u voor de optie ‘Toe te wijzen’ waarna de lijst alleen nog maar de gebruikers toont die nog niet zijn toegewezen. De knop om de gebruiker(s) vervolgens toe te wijzen is eveneens gewijzigd, deze is nu duidelijker te onderscheiden van de knop die bij reeds toegewezen personen aanwezig is (‘afwijzen’).

Verwijderen
Wanneer u een gebruiker tijdelijk de toegang tot uw organisatie wilt ontzeggen, kiest u voor de hierboven beschreven optie ‘afwijzen’. Wanneer u een gebruiker helemaal niet meer wilt zien in uw overzicht – bijvoorbeeld als deze uit dienst is – kunt u vanaf nu kiezen voor de optie ‘verwijderen’. Mocht u hierbij een fout hebben gemaakt, kan Geodan de gebruiker voor u herstellen. Mailt u in dat geval naar helpdesk@geodan.nl.

We hopen dat het gebruik van de GeoAdmin door deze nieuwe functionaliteit voor u nog prettiger wordt. Mocht u vragen of andere wensen hebben dan horen we dat uiteraard graag. Stuurt u dan eveneens een e-mail naar helpdesk@geodan.nl.

Tot slot wijzen we u graag op de geüpdatete versie van de GeoAdmin-handleiding.