21-November
GeodanMaps Streets nu beschikbaar!

Graag brengen we u op de hoogte van een nieuwe GeodanMaps-kaart: GeodanMaps Streets. Een fraai vormgegeven kaart met veel detail op straatniveau. Ideaal voor wanneer u in uw kaart net iets meer gegevens wilt tonen dan bijvoorbeeld bij het gebruik van onze Topokaarten.

GeodanMaps Streets is gewoon binnen uw abonnement beschikbaar. Het gebruik ervan kost evenveel als de Topokaarten. Voor de experts onder u: hij is alleen beschikbaar via WMTS en TMS (niet als WMS en WFS). Wilt u gebruikmaken van deze nieuwe kaart? Stuur dan even een e-mail naar helpdesk@geodan.nl Wij zorgen dan dat hij binnen uw abonnement wordt geactiveerd.

Maakt u gebruik van de GeodanMaps Viewer? Dan is de kaart simpel toe te voegen door uw beheerder via de Kaartcollectie ‘Achtergrondlagen’ in de GeodanMaps GeoAdmin.

Een voorproefje van GeodanMaps Streets is te zien in de Demoviewer op www.geodanmaps.nl. We wensen u heel veel plezier met GeodanMaps!