14-March
Release
Viewer beschikbaar in het Engels

In de nieuwe versie van de GeodanMaps Viewer kunt u de viewers van uw organisatie bekijken in het Engels. De begeleidende teksten (tooltips, instructies, etcetera) worden weergegeven in de Engelse taal als dit door de beheerder zo is ingesteld.

Als beheerder van uw organisatie kunt u dit instellen door in de GeodanMaps GeoAdmin in te loggen en te gaan naar de viewer die u in het Engels wilt tonen. Onder het kopje ‘Algemeen’ vindt u een nieuw keuzemenu ‘Taal’ waar u kunt wisselen tussen Nederlands en Engels. Wanneer u wisselt van taal, zal alleen die specfieke viewer wijzigen. De eventuele andere viewers binnen uw organisatie veranderen niet.

Zoals gezegd zijn het alleen de teksten van de Viewer zelf die worden gewijzigd. De data die in de kaart worden weergegeven blijven onveranderd. Mocht u behoefte hebben aan meer talen naast het Nederlands en Engels dan kan dat. Neemt u daarvoor contact op met Geodan via helpdesk@geodan.nl.