14-March
Release
Gebruikte credits bekijken

We hebben een nieuwe versie van de GeoAdmin uitgerold. Als beheerder kon u via het tabblad ‘Abonnement’¬†altijd al het aantal hits van uw organisatie bekijken. Een hit is gelijk aan 1 verzoek aan een dienst. Dus u heeft aan Geosearch gevraagd waar ‘Amsterdam’ ligt, dan is dan 1 hit geweest.

Afhankelijk van de dienst kost zo’n hit u een aantal credits. Een hit bij de ene dienst kost meer credits dan de andere, bijvoorbeeld omdat onze server zwaarder belast wordt of omdat wij voor die hit afdracht hebben bij onze leveranciers.

In deze nieuwe versie van de GeoAdmin kunt u nu naast het aantal hits, ook het aantal credits bekijken. U heeft in de maand januari 500 keer Geoquest bevraagd, maar hoeveel credits heeft u dat nou eigenlijk gekost? Handig om te weten omdat u bij ons op basis van uw abonnement elk jaar een vast aantal credits inkoopt. Op deze manier kunt u nu zelf bekijken of u aan het einde van het jaar nog genoeg credits over heeft of dat het bijvoorbeeld slim is om naar een hoger abonnement over te stappen.

Het creditoverzicht is – net als bij het aantal hits – te bekijken in een grafiek en in een tabel.

unnamed