12-May
Release
Geosearch 1.6.2: Verbeterde weergave vlakken

Vanaf heden is er een nieuwe versie van Geosearch beschikbaar (1.6.2). Dit merkt u als gebruiker wanneer u in de GeoAdmin een dataset üploadt via Mijn data. Als u tijdens het uploaden ervoor kiest om uw data middels een ‘vlak’ weer te geven (denk aan Gemeenten, Postcodegebieden of Provincies), dan zult u een sterke verbetering zien in de weergave hiervan.

Voorheen werden de grenzen van zo’n gebied enigszins gesimplificeerd weergegeven om zo het uploaden minder lang te laten duren. Door nieuwe instellingen aan onze kant wordt het simplificeren geminimaliseerd. Het uploaden gaat nog steeds net zo snel en u beschikt door deze aanpassing over een mooiere kaart.

Hieronder ziet u afbeeldingen van ‘voor’ en ‘na’. Beide plaatjes geven de provinciegrens bij Woudrichem weer.

Voor:

provincie_voor

Na:

provincie_na